Klaar voor een cloud computing brokerage?

Met verwachte cloud computing providers om te groeien exponentieel kan er een behoefte aan een brokerage waarmee IT-kopers om efficiënt diensten te schaffen zijn. Voer de cloud computing-brokerage, een door onderzoeksbureau Gartner voorgestelde idee.

Op zijn Symposium powwow in Orlando, Gartner-analist Daryl Plummer liepen mensen door de wolk broker concept. Dit idee werd geopperd voor een paar dagen tijdens de conferentie. Het concept gaat als volgt: Sommige entiteit moet fungeren als een makelaar als bedrijven werken verschillende bronnen cloud of het Amazon Web Services of Rackspace of Salesforce.com of een andere leverancier.

Gartner is zo zeker van deze makelaardij concept dat zij beweert dat tot en met 2015 cloud service makelaars zal de grootste omzetgroei kans. De boodschap: Brokerages zijn nodig zodat cloud computing, zodat tech titanen zal bloeien moeten ofwel uitgegroeid tot een makelaar of inschakelen één.

Dus wat is een cloud broker? In wezen is het een toegevoegde waarde speler die zit op de top van alle andere cloud providers. De makelaar hoeft niet cloud diensten, maar moeten transacties te vergemakkelijken. Deze makelaar zou behandelen behind-the-scenes taken, toegevoegde waarde en risico’s te verminderen (een sleutel obstakel voor cloud adoptie). Ondertussen, zou dit cloud broker uw service level agreement model.

Een paar belangrijke punten over de reden waarom een ​​wolk broker zinvol

Plummer gaat dan in de kou staan ​​en stelt dat er zullen meerdere cloud makelaars en 20 procent van de cloud-diensten zullen via een makelaar worden geconsumeerd. Dat is een vrij onstuimige vordering tot een concept dat is eigenlijk nog steeds op het witte bord.

Trust zal ook een probleem, dat is de reden waarom u kunt verwachten system integrators, telecom carriers en besteedt als makelaardij spelers. Een Gartner enquête bleek dat meer dan 63 procent van de respondenten een systeemintegrator als makelaar zou vertrouwen. Telecomoperatoren en outsourcers waren No. 2 en No. 3, respectievelijk.

Vandaag is de markt is nog steeds erg vroeg. Hier is Gartner’s scorecard van ontluikende cloud broker services.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek

Tussenpersonen bestaan ​​in relaties van de consument met de technologie;. Tussenpersonen zal nodig zijn als ondernemingen aan te schaffen cloud services;. Veel industrieën gebruiken makelaars dagelijks in de financiële dienstverlening, reizen en andere verticals;. Brokers treden namens de consument, in dit geval de IT koper .

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren, Kunstmatige Intelligentie, Nvidia biedt tot AI supercomputer voor non-profit onderzoek