Het grote voordeel van de Chromebook meer dan Windows, Macs

Praat mobiel en je zult wakkeren een wespennest. Er zijn vele opties en degenen die enthousiast zijn over elk van hen, en zij zullen u laten weten dat hun oplossing is “het beste.” Dat is waarschijnlijk het geval voor hen, maar we hebben allemaal onze eigen behoeften en voorkeuren, dus er is geen één beste oplossing voor iedereen.

Ik krijg de “mijne is beter dan de jouwe” houding de hele tijd, vooral als ik ingaan op de Chromebook. Er zijn veel mensen die geloven dat de lichtgewicht Chrome OS is niet zo goed als OS X of Windows. Zij hebben behoefte aan, of misschien alleen maar wilt, een volledig besturingssysteem dat alles aankan. Anderen willen een grote, toeterende OS hebben rond voor het geval ze het nodig hebben.

Ik begrijp dat ik zowel Windows als Mac te gebruiken, ook. Maar elke keer als ik uit het hoofd voor de dag met mijn Chromebook op sleeptouw Ik ben onder de indruk van hoe goed het werkt voor mij.

Ik werk, je zou zelfs kunnen zeggen dat ik woon, in de Chrome-browser de hele dag. Het maakt niet uit welk OS loopt achter de webpagina’s, het is Chrome vooraan in het midden.

Dit is de reden waarom de Chromebook werkt zo goed voor mij. Het ontbreken van een “echte” OS als de motor achter de Chrome-browser is eigenlijk een goede zaak voor mij. Mijn Chromebook draait Chrome sneller, soepeler en zonder hik, beter dan mijn snelle Macs en Windows-pc’s. Ik kan nog steeds doen veel “PC” activiteiten in Chrome, met web apps het is veel meer dan een browser. Maar de pure browser ervaring is uitstekend op een Chromebook.

Chrome OS is ontworpen om de Chrome-browser beter dan iets anders uit te voeren. De hardware in de Chromebook is geoptimaliseerd om dat ene ding te doen. Hoewel Google extensies heeft toegevoegd aan Chrome OS, zoals een file manager, zijn primaire doel van het runnen van Chrome goed is evident.

Ik hou van mijn Macs en Windows-pc’s, maar als het gaat om het doen van mijn werk, de Chromebook is beter. Het ontbreken van overhead die wordt geleverd met Windows en OS X is een zeer goede zaak. Je zou kunnen zeggen die “vol” OS’s zijn meestal dood gewicht.

Ja, veel hebben de kracht en veelzijdigheid van Windows of OS X. Ik krijg dat. Maar er zijn een heleboel mensen zoals ik, die niet zo veel pk’s nodig hebben. We zien in de webbrowser van de tijd en dat betekent Chrome OS de beste optie.

Dat is de reden waarom Chromebook verkoop booming. Het is nog steeds klein genoeg om een ​​niche in de markt te zijn, maar dat is aan het veranderen. Ik hoor van mensen die regelmatig te beseffen hoe goed Chromebooks zijn als ze proberen hen. En velen zijn gewoon dat te doen.

Of je winkelen voor een student of op zoek bent om uw eigen tech line-up bij te werken, zal onze back-to-school gids je iets de moeite waard uw tijd en geld te laten zien.

Ik ben ervan overtuigd dat de lichtgewicht aard van Chrome OS is een grote reden waarom; scholen grijpen Chromebooks. Ze kunnen alles wat de leerlingen moeten doen met weinig poespas te doen. Er zijn geen problemen met stuurprogramma’s en geen software glitches te behandelen. Hit de power-knop, meldt u zich, en productief in seconden. Dat is wat computergebruik moet worden als de hele tijd. Geen overhead vereist.

Extra Chromebook dekking

Review: Acer C720 Chromebook met Core i3, maar toch best value, zes maanden met de Acer C720 Chromebook: Nog steeds goed voor $ 199; Chromebooks: Going offline te concurreren; Chromebooks: Geplakt tussen een rots en een goedkope plek, 11 tips en trucs voor de Chromebook; Acer C720P Chromebook (hands on): Touch tegen een redelijke prijs; een dag met de Acer C720 Chromebook; Acer C720 Chromebook eerste indrukken: Snel en goedkoop; Chromebooks: onwaarschijnlijk slagveld voor Intel versus ARM, HP Chromebook 11 handen op: afleiding-free schrijven met levendige weergave; Google kondigt nieuwe Chrome-apparaten van Acer, Asus, HP en Toshiba; Chromebook Pixel: Een van de beste laptops die ik heb gebruikt, Acer onthult eerste Chromebook met Haswell voor $ 249; Chromebook Pixel: 5 tips en de truc; Chromebook Pixel handen op (foto’s)

Op

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone