? Dit zijn de trends die uw IT-teams kunnen rammelen

ORLANDO – Opkomende trends zoals slimme machines, het internet van de dingen en digitale business opnieuw uitvinden tech leidinggevende functies, maar de IT-afdeling gaat worden geplakt met de details achter de schermen.

Gezien het feit dat bijna elke onderneming gaat hybride te zijn en de aanschaf van IT-middelen uit meerdere bronnen — cloud, on-premise en andere plaatsen zoals platforms als een dienst — Gartner presentatie over de trends IT-afdelingen nodig hebben om naar te kijken is het vermelden waard.

Hier is een blik op Gartner-analist David Cappuccio’s 10 opkomende trends die zal van invloed zijn IT-activiteiten. Cappuccio afgeleverd het gesprek op het Gartner Symposium ITxpo.

Sommige van deze trends zijn geen brainers en zijn niet bepaald nieuw. Deze trends zijn opmerkelijk omdat ze meer over de infrastructuur die nodig is om de digitale transformatie te ondersteunen in plaats van de ideeën die er geweldig uitzien op het witte bord. De vraag naar rekenkracht heeft nonstop al jaren en business units hebben meer inspraak. Echter, sommige begrippen zijn de moeite waard nadenken een beetje. Hier is een blik op wat stond voor mij.

De onderneming gedefinieerde datacenter. Het concept hier is dat bedrijven gaan compute resources te leveren aan het bedrijfsleven op verschillende manieren. Noem het de school van welke werken. De Gartner grafiek op de nieuwerwetse datacenter opgenomen alles van publieke cloud hosting voor SaaS om PaaS tot een ramp recovery-sites om samen gelegen datacenters in eigendom en beheer infrastructuur.

Zoals voor IT, de rol van de onderneming gedefinieerde datacenter draait om integratie en orkestratie. Diensten zullen worden geleverd vanuit de juiste plek voor de juiste plaats op het juiste moment. Het idee krijgt rond alle software gedefinieerd en hybride datacenter praten. De realiteit is dat IT-afdelingen zullen gebruiken wat werkt, maar het echte werk zal draaien rond de integratie.

Geïntegreerde systemen evolutie. Na het zien van Gartner dia op deze, moet ik concluderen dat het het beste om in te checken op het onderwerp in 2020 of zo. Volgens Gartner, geïntegreerde systemen zijn in de “evoluerende” stadium waarin de toestellen zijn reeds gebouwde naar een leverancier spec en geëxploiteerd door middel van virtualisatie. In theorie zal hoogontwikkelde systemen komen na 2020 en in staat zich aan te passen, zijn intelligent en software gedreven. Met andere woorden, geïntegreerde systemen zijn meer over de vendor stack verkoop vandaag.

Bimodale IT. Het idee is hier dat er twee modi voor IT. Een beschermt het bedrijf en de andere mogelijk maakt. De truc van de CIO is om beide te doen en niet te worden in het nauw gedreven in het houden van de lichten aan en waardoor business line leiders nemen alle glorie. Bimodale IT is van cruciaal belang, maar zal niet de meeste managers en technologie profs willen zijn aan de kant van behendigheid, innovatie en snelheid?

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Gartner Symposium

? De mens versus machine circa 2018: Een reality check op Gartner’s kristallen bol; Geachte enterprise: Je bent je algoritmen, kunnen retailers te automatiseren, intelligente machines te gebruiken en te houden human touch; De trends die uw IT-teams kunnen rammelen; Digital bedrijf wil? bedoel veiligheid hoofdpijn; Strategische technologieën: ivd, slimme machines, data, IBM, Rometty lanceren cognitieve business unit; GE’s Immelt over software-strategie: ‘Waarom wij niet?

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren