Best beoordeelde producten van de maand

Met een fijne kam borstelen we weg het inconsequent en markeer vorige maand hoogst gewaardeerde producten.

Als we naar warmere oorden te gaan en de kerst marketing machines draaien, dus ook doen meer producten krijgen vrijgegeven. Maar voordat we in de nieuwste van het nieuwste, moeten we de maand dat was te dekken. Als zodanig, hier zijn onze best beoordeelde producten voor augustus.

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: Perfect voor de nieuwe Apple iPhone

Mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi te bellen ervaring, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen, mobiliteit, Hands-on met de Plantronics BackBeat GO 3 en Voyager 5200 headsets: perfect voor de nieuwe Apple iPhone