Word Flow keyboard komt naar de iPhone als Microsoft blijft Lumia hardware marginaliseren

Windows Phone 8.1 een paar jaar geleden gelanceerd en één van de beste features was het Woord Flow toetsenbord. Het is een van de beste inheemse tekstinvoer beschikbare systemen en naar mijn mening beter dan de iOS en Android variaties.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Ik lees net iets meer dan op iMore dat Microsoft het versturen van verzoeken om Windows Insiders bieden de kans om bèta-test Word Flow voor iOS. We hebben gezien Microsoft vrijgeven fantastische producten voor iOS, zoals Outlook, Office, OneNote, Skype, en nog veel meer, waardoor de iPhone 6s Plus een uitstekende onderneming apparaat.

Aanvankelijk was ik verrast om Cortana lancering bekijk op iOS sinds Cortana is iets dat Windows Phone onderscheidt van de rest. Woord Flow is een ander aspect dat leek voorbestemd worden gereserveerd voor Windows 10 Mobile. Gezien het feit dat de Lumia 950/950 XL hardware is ongeïnspireerd en de software is op dit moment met fouten, het is moeilijk om een ​​nieuwe Lumia rechtvaardigen wanneer de iPhone werkt met de Microsoft apps beter dan de Lumia.

Word Flow was het toetsenbord gebruikt om het wereldrecord voor de snelste tekstinvoer in te stellen. Beyond the vegen steun, vergelijkbaar met wat je kunt vinden op Android en iOS 3rd party toetsenborden, Word Flow biedt een geavanceerde voorspelling motor die me vele malen heeft het mogelijk gemaakt om volledige zinnen te voeren door te tikken op slechts een paar letters.

Ik ben gewoon een beetje ongerust over het zien van Word Flow op iOS, want ik heb nog een 3rd party toetsenbord dat op betrouwbare wijze voert alle tijd te vinden en ik altijd terug te gaan naar de tragere standaard iOS toetsenbord.

Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Smartphones; Amerikaanse regering: Stop het gebruik van de Samsung Galaxy Note 7 op dit moment, Apple, geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld