Visa en FireEye versterken security partnership met nieuwe bedreiging inlichtingendienst

Visa en FireEye zijn de intensivering van hun partnerschap voor de veiligheid betalingen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Na de eerste samen te werken in juni over de lancering van een veilige cyber-bedreigingen sharing gemeenschap, de bedrijven kondigde vandaag een algemene uitbreiding van hun cybersecurity aanbod, nu genaamd Visa Threat Intelligence, Powered by FireEye.

Het abonnement gebaseerde service omvat een web portal waar Visa klanten kunnen delen en bekijken cyber intelligentie, forensische dreigingsanalyse uit recente gegevens inbreuken en informatie over schadelijke software.

Voor meer geavanceerde gebruikers, zijn de bedrijven die API’s die bedreiging indicator gegevens automatisch kunnen worden verwerkt in een vennootschap van eigen beveiligingssysteem. FireEye is ook te gooien in de virtuele uitvoering motortechnologie om bedrijven te helpen proactief kwaadaardige malware identificeren van IP-adressen en domeinen.

Eerder, de samenwerking tussen de bedrijven werd gebrandmerkt als de Visa en FireEye Community Threat Intelligence aanbod, en het lijkt alsof de dreiging-sharing community nu is gevouwen in de bredere beveiligingsproduct.

Zoals het geval was vóór, is de service gericht op retailers en uitgevers, waarbij de laatste verwijst naar banken die Visa-branded debet- en kredietkaarten uitgeven. Stel je een CIO van de ene Visa client uploaden bedreigingen en malware informatie aan het webportaal, en een ander CIO die toegang hebben tot die informatie binnen een uur.

Volgens Visa, het uiteindelijke doel van het programma is om een ​​breuk of een potentiële inbreuk te identificeren, voordat de gegevens kunnen worden gebruikt of aangetast.

De praktijk van het delen van cyber-bedreigingen is het verkrijgen van steun in zowel de retail en technische gemeenschappen, en ook in Washington. Vorig jaar heeft de National Retail Federation creëerde zijn eigen cybersecurity coöperatieve om retailers te helpen bedreigingen delen met elkaar, maar ook met de overheid, rechtshandhaving en partners in de sector financiële dienstverlening.

In maart, het Huis van Afgevaardigden Intelligence Committee introduceerde een wetsvoorstel dat het delen van cybersecurity van gegevens voor bedrijven gemakkelijker zou maken door het verwijderen van het vooruitzicht van een mogelijke rechtszaken.

Het wetsvoorstel heeft een aantal pushback door security experts ontvangen, echter. In april, een groep van beveiligingsspecialisten zei bedreiging-sharing is al mogelijk, zonder de noodzaak van de wetgeving, en dat het wetsvoorstel zou eigenlijk maken het moeilijker om de aanwijzingen die verdere aanvallen kunnen voorkomen spotten.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren