? Verloren een iPhone? Gewoon Google “Ik verloor mijn telefoon om te beginnen met zoeken

Door te klikken op Vind uw telefoon wordt een lijst met Android en iOS-telefoons en tablets van waaruit je in een Google-account hebben ondertekend weer te geven.

Smartphone survival-test

Hier is hoe Apple maakte de iPhone SE zo goedkoop; iPhone 7 tot grote opslag upgrade te zien, zegt analist; Hier komt de iPhone apocalyps en het einde van Apple zoals wij die kennen

Google heeft uitgerold een update voor zijn My Account privacy-instellingen hub die een nieuwe functie genaamd Vind uw telefoon is ontworpen om gebruikers te helpen zoeken naar verloren of gestolen Android en iOS-apparaten omvat.

Na het zweren van het platform af vier jaar geleden, zijn we nog steeds ziek van Android? We staan ​​op het punt om uit te vinden.

Volgens Google wordt de functie snel toegankelijk door het intikken van “ik mijn telefoon verloren” in Google search zijn.

Terwijl de nieuwe Vind uw telefoon functie Mijn Account kan helpen bij iPhone-gebruikers vinden van een verloren apparaat, is het niet dezelfde mogelijkheden hebben als Apple’s Zoek mijn iPhone op iCloud.

Door te klikken op Vind uw telefoon wordt een lijst met Android en iOS-telefoons en tablets van waaruit je in een Google-account hebben ondertekend weer te geven. Als u eigenaar van een iPhone, zie je vijf opties, waaronder Find en sluit uw iPhone, probeer te bellen met uw telefoon Meld u af bij de telefoon, Bereik uw provider, en uit te reiken voor de lokale hulp.

Google meldt de laatste keer dat een iPhone werd gesynchroniseerd, terwijl de Zoeken en sluit uw iPhone functie slechts een link bevat naar Apple’s iCloud.com waar iPhone-bezitters kunnen lokaliseren, vergrendelen of veeg een verloren iOS-apparaat.

Echter, de functie doet kunnen gebruikers op afstand afmelden bij hun Google-account op een iPhone, die nuttig zijn voor Gmail en Google Foto gebruikers.

Dezelfde vijf opties zijn beschikbaar voor Android-apparaten, maar Android eigenaren kunnen een lockscreen wachtwoord in te stellen indien zij dat nog niet had gedaan, evenals schrijf een briefje te sturen naar de telefoon, zoals “Deze telefoon is verloren. Gelieve te helpen geef het terug.” Gebruikers kunnen ook bellen met de telefoon van de pagina evenals lokaliseren en wissen van het apparaat.

Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond, veiligheid, Chrome etikettering HTTP-verbindingen beginnen als niet-veilige, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters

Google uitgerold een zoekoptie voor het vinden van verloren Androids onlangs, die zo lang werkte als het apparaat had de Google App en bepaalde instellingen ingeschakeld.

Hoewel Google’s Mijn telefoon zoeken functie niet direct helpen iPhone-gebruikers te lokaliseren en af ​​te vegen verloren apparaten, het toch kon starten de zoektocht makkelijker. Zo kunnen iPhone-bezitters vergeten dat iCloud.com is waar om een ​​iPhone van een desktop te vinden. En echt de update naar Mijn account is alles over het maken het makkelijker voor gebruikers van Google om zijn hub privacy-instellingen te vinden.

Google is ook het toevoegen van een stem optie in de Google-app voor toegang tot klantgegevens. In de nieuwste versie van de app kunnen gebruikers toegang krijgen tot de pagina door te zeggen: “OK Google, laat me mijn Google-account.” Deze optie is momenteel beschikbaar in het Engels, maar zal spoedig komen om andere talen, volgens Google.

Ook zal Google binnenkort beginnen de presentatie van een snelkoppeling naar Mijn account als een persoon hun eigen naam op Google.

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Chrome etikettering HTTP-verbindingen als niet-beveiligde start

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

Lees nu dit