Steelhead 8.6 optimaliseert de investering in virtualisatie

Directeur Riverbed ‘s van Product Marketing, Umesh Kukreja, kwam een ​​tijdje geleden om de lancering van Steelhead 8.6 en trends in het netwerk virtualisatie en optimalisatie te bespreken. Hoewel het gesprek was erg interessant, ik heb mijn aantekeningen begraven op mijn bureau. Het duurde Tigger, de katachtige eigenaar van mijn kantoor, lopen over mijn toetsenbord en klop een aantal kranten op de vloer voor de toelichting op het daglicht weer te zien.

Web- en cloud-gebaseerde applicaties te maken een aantal uitdagingen voor organisaties. Indien iedereen toegang tot dezelfde toepassingen, is het waarschijnlijk dat de aanvraag en data verzoeken worden verricht in de organisatie. Dit betekent dat dezelfde gegevens voortdurend wordt gevraagd en vervolgens geleverd via het netwerk van de organisatie. Kukreja suggereerde dat netwerk virtualisatie en optimalisatie technologie kan helpen.

Hij stelde voor dat iedere werklast is waarschijnlijk een andere mix van TCP-optimalisatie, deduplicatie, protocol niveau optimalisatie en selectie pad vereisen.

Kukreja dan wees erop dat Riverbed Steelhead appliances omvatten al deze optimalisaties en een paar meer. Steelhead herkent meer dan duizend applicaties, zoals Microsoft Office 365, Azure, SharePoint en Microsoft Onedrive, en past de geschikte netwerk virtualisatie tools waarmee u het netwerk te optimaliseren.

Organisaties zijn altijd op zoek naar manieren om hun huidige investeringen in technologie te optimaliseren. Dit betekent dat het vinden van manieren om die investeringen om meer te doen, haar traditionele werk beter te doen en altijd om de kosten en complexiteit te minimaliseren. Gereedschappen, zoals de Riverbed Steelhead, kan zeker helpen organisaties optimaal gebruik te maken van de huidige netwerkinfrastructuur en hen ook helpen om de overgang naar nieuwere technologie.

Riverbed lijkt te zijn ver vooruit denken om ervoor te zorgen dat de technologie zal helpen van vandaag, en glad het pad naar, netwerkinfrastructuur van morgen. Natuurlijk hebben Riverbed de concurrenten is hetzelfde te doen.

Zal Riverbed in staat zijn om te winnen in deze dynamische markt? De technologie lijkt heel goed in staat.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Toolkit: Het vergelijken van VDI versus PC kosten, besluit factoren te overwegen met VDI versus PC; VDI groei op basis van behoefte aan flexibiliteit, mobiliteit, meer bedrijven wenden zich tot desktopvirtualisatie

De TCP-protocol kan worden geoptimaliseerd om het aantal verzonden pakketten over het netwerk te minimaliseren om een ​​veilige levering van de gegevens te waarborgen;. Repetitive gegevens kunnen effectiever door het sturen van een kopie en het vertellen van het netwerk virtualisatie laag om die gegevens te reproduceren aan de andere kant worden gezonden om het beste gebruik van de beschikbare bandbreedte van het netwerk te maken;. het netwerk virtualisatie laag kan er ook voor kiezen om een ​​protocol dat is afgestemd op de aard van de gegevens die eerder verzonden dan eenvoudig met behulp van een standaard te gebruiken;. Network virtualisatie die zich bewust is van de netwerktopologie kon optimale paden voor data die uit een bepaald systeem en de gegevens terugkomst van het netwerk te selecteren.

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

De uitdaging

Een oplossing

Analyse