SPARKLE packs 2 GB of videogeheugen op GeForce GTX 285

Taiwanese fabrikant van de videokaart SPARKLE Computer heeft NVIDIA’s GeForce GTX 285 beter door het verpakken 2 GB geheugen op het bord gemaakt.

De GeForce GTX 285 referentiekader dat door NVIDIA is uitgerust met 1 GB videogeheugen standaard. Gaan met het idee dat er meer is beter, hebben SPARKLE de hoeveelheid GDDR3 op het bord tot 2GB verdubbeld, het creëren van wat ze beweren is een kaart die 30% sneller dan concurrerende enkele GPU videokaarten.

Hier is de volledige spec

Heb je echt een videokaart met 2 GB geheugen nodig? Nou, niemand echt behoefte aan een kaart als dit, dus een betere vraag is die zullen profiteren van een kaart met 2 GB videogeheugen? Ik zou zeggen dat je nodig hebt om een ​​spel te draaien, zoals Far Cry 2 of Call of Duty 5 op een systeem met een 24 “of groter scherm, met alle grafische instellingen de daagden aan de max. U een PC moet ook veel macht ten volle te profiteren eruit te komen van deze kaart. Casual gamers hoeven niet te zuurverdiende geld uitgeven aan een kaart als dit omdat het weinig voordeel voor hen zou bieden meer dan een mid-range board.

Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s

Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips

Nvidia lanceert virtuele GPU monitoring, analytics

AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen

Model nummer: SXX2852048D3-VM; Graphics Processing: NVIDIA GeForce GTX285; stream processors: 240; Core Clock: 648 MHz Geheugen: 2048MB GDDR3; Memory Interface: 512-bit; Shader Clock: 1476 MHz; Bus Type: PCI-Express 2.0

Processors; Intel lanceert 7de generatie processors 4K UHD duwen om de massa’s, processors, Visie en neurale netwerken te rijden vraag naar krachtigere chips; Data Centers; Nvidia lanceert virtuele GPU bewaking, analyse, hardware, AMD slaat terug tegen Intel dominantie met Zen