Samsung en Google kondigen Galaxy Nexus pentaband Ice Cream Sandwich smartphone

Het is niet veel van een geheim, maar in ieder geval nu is het officieel dat Samsung zal worden vrijgeven van de Galaxy Nexus in november. Deze website Asia heeft de details van deze nieuwe telefoon waar ze met betrekking tot de aankondiging in Hong Kong. De Galaxy Nexus draait de nieuwste versie van het Android OS, Ice Cream Sandwich.

Ik heb regelmatig ranted op deze blog over het gebrek aan pentaband 3G-ondersteuning, dat momenteel alleen Nokia biedt in echte wereld telefoon mode met ondersteuning voor frequenties in het bereik. Gelukkig, de nieuwe Galaxy Nexus is een pentaband telefoon, met ondersteuning voor de 21 Mbps HSPA + datanetwerk, dus het is zeer waarschijnlijk zal ik picking up te gebruiken met T-Mobile USA. De specificaties van de Galaxy Nexus omvatten

Ik heb net mijn Apple iPhone 4S op Verizon gekocht voor de volledige gesubsidieerde prijs, dus ik niet kan veroorloven om de Galaxy Nexus te kopen om te gebruiken met Verizon en gezien de manier waarop CDMA-netwerken functioneren is het niet zo makkelijk om te wisselen tussen twee high-end apparaten.

De Nexus-apparaten hebben altijd de nieuwste versie van Android, maar een beetje in een specificatie of twee zijn niet meer berekend, maar dat betekent niet kijken naar het geval met de Galaxy Nexus als het beschikt over de nieuwste draadloze radio’s, de nieuwste processor, en de laatste zijn technologieën zoals NFC. Check out deze vergelijking van de nieuwste high-end smartphones.

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

4.65-inch 1280 x 720 Super AMOLED HD-scherm, LTE-ondersteuning (waarschijnlijk komt naar Verizon eerst als een exclusief), 1,2 GHz dual-core processor, Android 4.0 Ice Cream Sandwich, 5-megapixel camera naar achteren gerichte met LED flitser, 1.3- megpaixel front-facing camera, 1080p HD video opname en weergave, 1 GB RAM, 16GB of 32GB intern geheugen versies, 1750mAh batterij, Bluetooth 3.0, NFC-ondersteuning; Barometer, 8.94mm dik, 135g (gewicht)

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië