Raspberry Pi Fun met een serieus doel

Als ik was het opnieuw aansluiten van de, Raspberry Pi, om onze tv gisteravond (het stuitert heen en weer tussen de aansluiting op mijn bureau en de TV), besefte ik dat ik niet had dit veel gewoon oud plezier met computers in een zeer lange tijd.

De $ 35 Linux Raspberry Pi computer heeft een codering revolutie leidde. Lees hier het verhaal van de Pi, van zijn inspiratie en ontwikkeling te plannen voor de toekomst.

Ik veronderstel dat ik de openELEC ontwikkelaars moeten bedanken voor mijn belachelijk lange 63-karakter WiFi wachtwoord niet ondersteunen, als ik niet de Pi terug naar mijn bureau om te verplaatsen van tijd om het bekabelde netwerk aan te sluiten, zou ik waarschijnlijk nooit mijn handen op.

De pret komt van de mogelijkheid om verschillende dingen te verbinden, probeer verschillende dingen op het (zowel software als hardware), en gewoon in het algemeen krijg mijn handen vuil mee.

Kijkend naar de verschillende programmeertalen en developement omgevingen op, bijvoorbeeld, proberen verschillende soorten USB-apparaten, draadloze verbindingen (Wi-Fi en Bluetooth), en de camera, natuurlijk. Vervolgens zal de uitbreiding bus – het is al meer dan 30 jaar geleden kreeg ik een Electrical Engineering graad, en ik heb nooit echt gewerkt op dat gebied, maar ik ben nog steeds gefascineerd door de hardware, en de Pi is een perfecte manier om te zijn kunnen onderzoeken, experiement, leren, en gewoon plezier ermee.

Natuurlijk heb ik de Raspberry Pi getoond aan allerlei mensen die rond zijn geweest om te bezoeken. Hun reacties zijn interessant – degenen voor wie computers zijn slechts een “tool” niet veel belangstelling of waardering niet laten zien, en als ze zien wat de prestaties zijn zoals bij Raspbian hardlopen, zij over het algemeen gewoon schouderophalend en weg te lopen, waarschijnlijk afvragen wat een raar persoon die ik ben (velen waarschijnlijk af dat toch.).

Degenen die meer van een computer / elektronische achtergrond of interesses hebben altijd reageren vrijwel dezelfde manier – “Wow Way cool!”, Vaak nog voordat ik zelfs te starten het op.

Maar de meest interessante en inspirerende reacties zijn afkomstig van de kinderen die ik heb het getoond. Velen van hen zijn niet alleen overweldigd door het, maar onmiddellijk gevraagd wat kan worden gedaan met het.

Het eerste wat ze altijd willen doen is uit elkaar te halen de doos, zodat ze kunnen zien wat erin zit, hoe het verbindt, wat de stukjes en beetjes zijn. Dit is het soort van belang, en opwinding, dat sommige soorten van passieve consumenten van geestdodende ‘sociale’ media om actieve deelnemers, ontdekkingsreizigers en ontwikkelaars kunnen veranderen.

Natuurlijk, een uitstekend voorbeeld van dit effect is de Raspberry Pi Website. Als u niet in hun huis pagina Nog hebben gekeken, moet je echt.

Heck, ik zal nog verder gaan dan dat, ik zal zeggen dat als je zelfs lichtjes geïnteresseerd in dit soort activiteiten, moet je regelmatig terug op die pagina regelmatig.

Het houdt nooit te amuseren en verbazen mij met de verscheidenheid en de kwaliteit van de projecten, informatie, documentatie, en gewoon leuk dat ze daar te plaatsen. Van honden gedachten te lezen (No More Inslag) om milieuvriendelijke geactiveerd hoge resolutie reclameborden, met tal van boeken, tutorials en full-blown klaslokaal voorbeelden, dit is een website waar het plezier – en het onderwijs – echt nooit stopt.

Experimenten met mijn nieuwe laptop, Linux en UEFI; Het kopen van een nieuwe Windows 8.1 laptop – en het krijgen van het klaar voor Linux; Hands-on met Knoppix Linux 7.2.0: Een goed gevestigde en zeer stabiele Linux-distributie; Kali Linux 1.0.6, hands-on; Raspberry Pi hands-on: PiHub en Bluetooth

Ok, genoeg van de soap-box evangeliseren voor vandaag. De bottom line is, niet alleen krijg ik veel plezier uit mijn Raspberry Pi, het gaat om kerstinkopen te maken voor een aantal van mijn beste vrienden (en hun ouders) een stuk eenvoudiger. Probeer het. Ik weet zeker dat je het leuk vindt.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

verder lezen