Public (digitaal) printer stopt

In het midden van een poging om de Government Printing Office in het digitale tijdperk binnen te leiden, Openbaar Printer Bruce James kondigde hij stoppen. Hij is in het kantoor al drie en een half jaar, hoewel hij beloofde om te verblijven in het werk voor vijf, Federal Computer Week verslagen.

James vertelde FCW dat hij een toekomst waarin GPO videobeelden van de acties die plaatsvinden binnen congres kamers zullen verdelen gedacht. (Klik hier voor een multimedia-tour van de nieuwe digitale GPO van FCW).

Washington Post in een profiel net een maand geleden, James zei: “Wij zijn vastbesloten dat we gaan om elke [de overheid] document op het web te zetten.” Het lijkt er niet op dat specifieke doel is helemaal daar, maar James heeft zeker in geslaagd om de afdeling “met inkt bevlekte ellendelingen” om te vormen tot een bureau met informatie-technologie in zijn hart. James creëerde de toekomst digitaal systeem om alle Govt zetten. docs online, de veilige en intelligente documenten divisie te hanteren authenticatie en veiligheid, en was de technische bestuurder van de nieuwe RFID-paspoorten.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen