Je zou kunnen opladen van uw laptop via USB-kabels snel, dankzij de nieuwe USB-PD-technologie

Je hebt lang in staat geweest om je smartphone op te laden via USB, en u kunt zelfs sap-up van uw tablet met behulp van deze methode. Maar een nieuwe smaak van USB is ontworpen om pompen veel meer kracht, gving u de mogelijkheid om op te laden van uw laptop via een USB-adapter.

De nieuwe standaard, USB Power Delivery (of PD), werd tentoongesteld op Intel’s IDF 2012 evenement vorige week, en onze zuster-site deze website geeft details van de presentatie die twee Intel engineers gaf op de nieuwe technologie. Terwijl je op dit moment kunt krijgen tot 7,5 watt vermogen uit een gespecialiseerde opladen van de batterij versie van USB (USB 3.0 biedt normaal 4,5 watt), kunnen USB-PD bieden tot 100 watt sap – meer dan genoeg om vrijwel elk draagbaar apparaat te dekken.

In een presentatie op de USB Implementers Forum plaats, de organisatie voorziet scenario (hierboven getoond) wanneer een LCD-monitor een USB PD poort, die kan worden gebruikt om een ​​notebook batterij zorgt bovendien primair beeldscherm van die computer zou hebben. In theorie zou de USB-poort PD ook worden ingebouwd in een nieuwe desktop of zelfs een muur adapter om je te bevrijden van het gebruik van een “wall wart” stijl plug om uw laptop batterij op te laden met behulp van netstroom.

Hoewel er geen specifieke productaankondigingen zijn gemaakt over USB PD, het Forum denkt dat kunnen we een aantal producten te zien met behulp van de nieuwe norm voor het einde van 2012. Volgens de bedrijven die belangstelling USB PD technologie hebben geuit onder andere Hewlett-Packard, Microsoft, Nokia en, natuurlijk, Intel.

Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafelen

Razer Blade verfrist, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop

ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare

Laptops, Snelle en eenvoudige manier om te voorkomen laptop netsnoeren rafels, mobiliteit; Razer verfrist Blade, Blade Stealth laptops met Intel Kaby Lake CPU, Nvidia Pascal graphics, laptops, Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop , Laptops; ASUS ZenBook Flip UX360CA, First Take: Een lichtgewicht 13,3-inch 360-graden converteerbare