? Hoe vervelend Facebook politieke berichten te blokkeren

Ben je ziek van het lezen van status updates van mensen die denken dat Hillary Clinton is de antichrist? Wilt u overgeven wanneer je vriendjes zingen Donald Trump’s lof? Gelukkig zijn er manieren om onze vrienden zwijgen op te leggen wanneer hun Facebook politieke mudslinging krijgt om te veel.

Ziek van de politiek op Facebook? Hier zijn een aantal manieren om schoon te maken politieke flame wars van uw feed.

Ik vermijd praten politiek op Facebook. Ik ben het eens met Robert A. Heinlein. Hij schreef: “Probeer nooit een varken leren om te zingen,. Het verspilt uw tijd en het ergert het varken” Met andere woorden, je bent niet van plan om uw pro-Trump vrienden en Bernie Bro vrienden ervan te overtuigen dat Hillary is een goede, rationele presidentiële keuze – noch uw “Ik ben met haar ‘collega’s die je liever met hem .

Aan de andere kant, plaats ik mijn twee cent op specifieke kwesties of gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan uw stem doet er niet toe? Je bent zo, zo verkeerd. Kijk naar de cijfers.

Dat gezegd hebbende, ik ben moe van vrienden die gewoon niet kan stoppen met het delen van hoe vreselijk hun anti-kandidaat is – meerdere keren per dag. Ik begrijp het. Maar ik hoef niet te horen meerdere keren per dag, en ik zeker niet willen horen over een half dozijn keer per dag voor de komende maanden.

Dus, wat kan je doen als je ziek en moe van de politieke woede in je Facebook voeden bent? Een heleboel dingen, hoewel de juiste opties zijn afhankelijk van hoe ver je bereid bent om te gaan.

Eerste stappen: Unfollow

Ontvrienden Papa is niet zo slim van een verhuizing als je wilt familie geluk op lange termijn. Of, misschien uw middelbare school maatje Joe is een geweldige vent, behalve wanneer hij te veel van de Libertarian Kool-Aid gedronken en begint te praten over hoe Gary Johnson is de enige die het land kan redden. Dan wat?

U kunt berichten van sites die je liefde te haten blokkeren.

Als je vriend altijd wordt het plaatsen van verhalen uit een specifieke Facebook-pagina kun je niet staan ​​(zoals RedState, Occupy-democraten, of Guns & Patriots), kunt u de weergave van hun verhalen te elimineren. Om dit te doen, ga dan naar een post van de beledigende pagina, en kijk dan naar de rechterbovenhoek. Je zult een neerwaarts gerichte pijl te zien. Kies ervoor om “verbergen Alles van [de pagina die u graag te haten]” en, ta-da – verhalen van die site zijn verdwenen voor een goede, zelfs als ze gedeeld door neef Martin.

Als je nog steeds zorgen over mensen, met uitzondering van hun gewoonten van voortdurend het plaatsen van de laatste politieke memes, kun je gewoon unfollow hen. U zult nog steeds vrienden, maar je zult niet hun posts in je normale tijdlijn. Om dit te doen, ga dan naar een van de berichten van uw vrienden, klik dan op de neerwaarts gerichte pijl en kies Volg niet.

Wilt u weten wat ze van plan zijn? Nadat je iemand hebt unfollowed, kunt u nog een bezoek aan zijn of haar Facebook-muur voor het laatste nieuws.

Het houden van politieke gevechten van je berichten

Laten we zeggen dat niet al je vrienden eens met uw mening. Schokkend, ik weet het, maar het gebeurt.

Om uw politiek te houden van het maken van Auntie Mame spuwen gif over je berichten, kunt u uw politieke berichten zichtbaar voor slechts enkele van uw vrienden te maken. Dat zal u er niet van weerhouden te zien wat een vriend te zeggen, maar het zal houden, laten we zeggen dat je Libertarian vriend, van wordt herinnerd dat je een die hard Jill Stein (vermoedelijke genomineerde van de Groene Partij) ventilator.

Verkiezing 2016: Hoe politiek schijnheilige Facebook berichten te filteren uit je nieuwsfeed; Stop Facebook bijhouden van je op het web, deze instellingen te wijzigen; Facebook cookie-case: Waarom zelfs de ‘Like’ knop schendt ‘informed consent’ EU privacy wetgeving

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Social Enterprise, Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport

Dus, hoe werkt die hem of haar te stoppen van het razende naar je in de commentaren? Het werkt door ervoor te zorgen dat je gemakkelijk boos-vrienden kunnen zien alleen je openbare berichten. U doet dit door het plaatsen van uw geïrriteerd vrienden op een beperkte lijst. Eenmaal op deze lijst, kunnen ze nog steeds ter plaatse uw openbare berichten, of een bericht dat je ze markeren, maar niet je vrienden-only berichten.

Om dit te realiseren, gaan naar hun profielpagina’s, en klik vervolgens op de “Friends” drop-down box die in de rechterbenedenhoek van hun dekking foto’s verschijnt. Eenmaal daar, selecteert u de optie ‘Voeg toe aan een andere lijst “. De laatste keuze op de resulterende lijst drop-down zal worden “beperkt”. Leg ze op het, en ze zullen nooit je vrienden alleen politieke opvattingen (noch andere vrienden-only posts) weer te zien. Je vrienden zijn niet verteld over dit en mag nooit beseffen dat ze nu “beperkt” vrienden.

Ga weg

Als je gevoelens zijn extreme – of, laten we zeggen een passie – je misschien niet iets wilt doen met mensen die graag Trump, Clinton of de presidentiële kandidaat die u het meest haten. Om erachter te komen welke Facebook-vrienden zijn aanhangers van mensen die je niet kan uitstaan, geef dan simpelweg ‘Mijn vrienden die graag Donald J. Trump “(of wie dan ook) in de Facebook-startpagina’s zoekbalk.

U kunt altijd Unfriend een Facebook-vriend die is niet een vriend, maar er zijn nog meer extreme methoden.

Of, laten we zeggen, ze hebben de heck ergert uit dank voor de laatste keer. Dan, als je nooit meer opnieuw wilt horen van die mensen, je kunt ze unfriend. Om dit te doen, neemt u de volgende stappen

Ga weg: Forever

Of, in het slechtste geval scenario’s zoals wanneer mensen gewoon niet zal stoppen met afluisteren u zelfs nadat ze je hebt zonder vrienden, Facebook stelt u in staat om ze te blokkeren. Zodra u dit heeft gedaan, kan de mensen niet zien alles wat u publiceert, zelfs als het publiek. Daarnaast kan een geblokkeerde persoon die je niet taggen in berichten of foto’s, nodigen u uit voor evenementen, begin een gesprek, voeg je als een vriend, etc.

Als dingen echt uit de hand loopt, kun je mensen blokkeren zelfs de mogelijkheid om een ​​van uw Facebook-berichten en vice-versa te zien.

Om iemand te blokkeren, klikt u op de Facebook privacy Shortcut icon, die eruit ziet als een slot, in de rechterbovenhoek van uw Facebook-pagina, en neem dan de volgende stappen

1. Klik op “Hoe voorkom ik dat iemand van mij dwars? ‘

2. Voer de naam of het e-mailadres van de persoon die je wilt blokkeren en klik op “Block”.

3. Als u een naam ingevoerd, selecteert u de specifieke persoon die je wilt blokkeren in de lijst die wordt weergegeven.

Kan ze niet vinden? Ga naar hun profiel pagina en selecteer “Blok” in het menu op hun dekking foto’s.

Ben je bang dat ze je een fit hebben wanneer ze erachter komen? Mensen zijn niet gewaarschuwd wanneer je ze blokkeren. Maar als ze proberen om je profiel pagina bezoeken, zullen ze uiteindelijk figure it out als ze kunnen niet om het te krijgen.

Social Fixer: Een handige add-on Facebook

Wat is dat? Je wilt niet nog een slechte woord van iedereen te zien over de Republikeinen, Democraten, Brexit, wat dan ook? Facebook kan je daar niet helpen, maar de browser extensie Social Fixer kan.

Of beter gezegd het zal binnenkort weer. Dit programma werkt, in theorie, met Chrome, Firefox, Opera en Safari. In de praktijk is het niet bijgewerkt sinds 2014, en je kunt niet meer instellen correct op de huidige browsers. De ontwikkelaar belooft dat de nieuwe Social Fixer extensie binnenkort zal zijn.

Als het weer werkt, zal het u toelaten om vrijwel alle politieke commentaar nuke. Het past de weergave van berichten je Facebook-vrienden ‘met behulp van reguliere expressies (regex) om eventuele berichten die je vervelend vinden blokkeren. Als deze versie is als de vorige Social Fixer, zal het lastig zijn, maar het zal effectief zijn. Tot die tijd kunt u de andere stappen ondernemen om vrede op je Facebook-feed en je zenuwen te houden.

 verhalen

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Micro-beïnvloeders veranderen de manier waarop merken doen social marketing volgens nieuw rapport