Samsung gooit curve met $ 429,99 S27D590C computermonitor

Zeg wat u over Samsung, is het niet hebben van de problemen met de curve. (Laptop verkopen in Europa, zijn een ander verhaal.) Het is gekocht in de gebogen scherm trend in een grote weg, unstraightening alles van; smartphone beeldschermen, om HDTV’s. Dus het is nauwelijks een verrassing dat de elektronica gigant bereidt zich voor om dat bochtige esthetische op de PC-monitor markt te brengen.

Met de S27D590C, is Samsung het leveren van een 27-inch monitor die het beweert zal een meer meeslepende kijkervaring te bieden, dankzij dien vergelijkbare vorm voor het menselijk oog. Gamers zullen de meeste kans om die claim op de proef gesteld, en dat is precies de reden waarom zijn; Dell is ook klaarmaken een 34-inch gebogen beeldscherm van zijn eigen. Fraggers zullen ook de game-modus op het scherm van Samsung, die is ontworpen om dynamisch juiste wazige beelden en kleuren en het contrast aan te passen.

In aanvulling op meer scherm onroerend goed, Dell UltraSharp aanstaande U3415W heeft de S27D590C verslaan in alles van resolutie (3,440×1,440 vergelijking met 1,920×1,080) naar ingebouwde luidsprekers (9 watt tot 5 watt). Maar het is een goede gok dat het ook zal de Samsung Beat in termen van een hogere prijs. (Hetzelfde kan gezegd worden van LG’s eigen verwachting 34-inch gebogen pc-monitor.) Terwijl zijn $ 429,99 prijskaartje is nauwelijks goedkoop voor een 27-inch scherm, moet de Samsung veel goedkoper dan zijn grotere concurrentie.

Samen met de waarschijnlijke lagere prijskaartje moet de S27D590C nieuwsgierige consument op de eerste te bereiken. Hoewel er geen officiële releasedatum voor zowel Dell of gebogen beeldschermen LG, Samsung is van plan om het display in de verkoop gaan starten 1 oktober Denkt u dat een gebogen scherm zal een verschil maken als het gaat om uw PC kijkervaring? Laat ons weten wat uw gedachten in de sectie Talkback hieronder.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

System Monitoring beleid; Going oude school met tape backup; Leiders delen software-defined networking voordelen, hindernissen, begunstigd leveranciers; elaptopcomputer.com’s Afschrijvingen Calculator

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro