We mogen niet toestaan ​​dat het internet een ungoverned ruimte: UK PM

Een nieuwe en dringende uitdaging bestaat om extreme jihadistische content van het internet te verwijderen, heeft de Britse premier David Cameron vertelde een gezamenlijke zitting van het Australische parlement in Canberra vandaag, en zowel de overheid als het bedrijfsleven hebben een rol te spelen.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

“We moeten niet toestaan ​​dat het internet een ungoverned ruimte”, zei Cameron.

In het Verenigd Koninkrijk, zijn we duwen voor bedrijven om meer te doen, met inbegrip van de versterking van filters, het verbeteren van de rapportage mechanismen, en die meer pro-actief in het nemen onderaan deze schadelijk materiaal. We boeken vooruitgang, maar er is verder te gaan.

Dit is hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, en we verwachten dat ze om te voldoen aan het.

In een toespraak die vaak aangehaald Cameron’s overtuiging dat de liberale westerse democratische waarden zijn deugden, in plaats van ondeugden, de Britse minister-president zei dat openheid en vrijhandel zijn de enige routes naar bloeiende en stabiele samenlevingen.

“De kracht van een regering wordt bepaald door de vrijheid die stroomt naar de burgers, niet de bevoegdheden die het verzamelt zich,” zei hij.

Het is geen toeval dat de grote ideeën, zoals Wi-Fi hier uitgevonden, of het world wide web uitgevonden door een Brit, ze komen allemaal van open samenlevingen. Ook is het niet verwonderlijk dat veel van ‘s werelds toonaangevende bedrijven weigeren om het opzetten van hun hoofdkwartier in plaatsen waar hun gebouwen uit de buurt van hen kan worden genomen.

In juli van dit jaar, de Britse wetgevers, geduwd door een wetsvoorstel, dat zou toestaan ​​Britse data-retentie wetten om te verblijven in plaats nadat het Europees Hof van Justitie de vorige wet in een uitspraak dat de genoemde bestaande data-retentie wetten in heel Europa overtreden burgers geveld ‘recht op privacy.

Op hetzelfde moment dat het House of Lords de wetgeving debatteren, de Mensenrechtenraad van de Verenigde Naties zei dat; dwingt telecombedrijven om gegevens van klanten te behouden; namens wetshandhavingsdiensten niet moet worden gemeten door de impact ervan om doelen, maar door de gevolgen voor de algemene bevolking.

“Verplichte gegevens van derden retentie – een terugkerend kenmerk van toezicht regimes in vele staten, waar de overheden nodig telefoonmaatschappijen en internet service providers voor het opslaan van metadata over communicatie en locaties voor latere rechtshandhaving en inlichtingendienst toegang van hun klanten – lijkt noodzakelijk noch evenredig, “de raad gezegd.

In navolging van het Verenigd Koninkrijk, en met Australische procureur-generaal George Brandis eerder zeggen dat het was, de manier waarop de westerse landen gaan, Australian Communications minister Malcolm Turnbull, introduceerde verplichte data-retentie wetgeving; in het Australische parlement vorige maand.

Onder de Australische regeling zou telecommunicatie-bedrijven worden gedwongen om klantgegevens te houden voor twee jaar om de toegang van wetshandhavingsinstanties zonder een bevel in te schakelen.

Op de dag dat de wetgeving werd ingevoerd, Australische Federale Politie Commissaris Andrew Colvin toegegeven dat klantgegevens gehouden door telco’s zouden kunnen worden; gebruikt door de houders van rechten, op jacht naar Australiërs die zouden hebben gedownload auteursrecht inbreukmakende tv-programma’s, films, of films.

Turnbull bevestigde later dat; auteursrechthebbenden kunnen ISP’s aanklagen, te houden van de gegevens bewaard in het kader van de verplichte data-retentie regime van de overheid te krijgen.

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren

“Ze kunnen door middel van een civiele procedure. Zeker, zoals ze altijd hebben gedaan. Ze kunnen naar de rechter stappen, en ze kunnen de ontdekking van de records die de rekening waarop een bepaald IP-adres op een bepaald moment was toegewezen openbaren zoeken, maar dat doen ze niet hebben warrantless toegang tot metadata in de manier waarop de politie en ASIO en douane hebben, “zei Turnbull.

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren