Vodafone UK duiten LTE-Geavanceerde uitrol in drie steden

Vodafone UK kan rivaal EE sloeg aan het zijn de eerste operator die hogere snelheid LTE-Geavanceerde bieden over meerdere steden in het Verenigd Koninkrijk.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Het bedrijf zei dat het zal de uitrol van LTE-Geavanceerde, ook wel bekend als carrier aggregatie, in Birmingham, Manchester en Londen van volgende maand, met andere steden op de geplande tot en met 2015.

Het heeft geen klachten over snelheden die gebruikers te zien krijgen met LTE-A anders dan dat het hogere gemiddelde snelheid zal bieden om meer gelijktijdige gebruikers, met inbegrip van binnenshuis.

Vodafone LTE-A lancering volgt rivaal EE, waarin: een proef in het Londense Tech Stad schopte; vorig jaar en aangeprezen snelheden tot 300 Mbps – het theoretische maximum LTE-A biedt. De operator is van plan op over Londen uitrol van LTE-A tot en met dit jaar.

De technologie wordt uitgerold als meer smartphones beginnen te LTE-A ondersteunen, met een aantal van de eerste komst van Samsung, zoals de Galaxy-ronde, en Galaxy S5. Andere apparaten die LTE-A ondersteunen zijn onder andere Apple’s iPhone 6 en 6 Plus, evenals nieuwe Motorola-made Nexus Google’s 6.

In het geval van EE, carrier aggregatie betekende het koppelen van een 20MHz stukje van 1800 MHz spectrum met 20MHz van 2,6 GHz spectrum.

Vodafone maakt gebruik van de 800 MHz en 2,6 GHz spectrum dat het door middel van vorig jaar 4G spectrum veiling Ofcom verworven. Vodafone verwierf twee percelen van 10MHz van 800MHz, twee percelen van 20MHz van 2,6 GHz evenals een heleboel 25MHz van 2,6 GHz.

Vodafone merkt op dat carrier aggregatie helpt door het koppelen van een lage frequentie en hoge frequentie naar een meer betrouwbare indoor service te bieden, terwijl de hogere frequentie zorgt voor een grotere piek snelheden en capaciteit.

Als zodanig, om te profiteren van carrier aggregatie, Vodafone klanten een toestel dat zowel 800Mhz en 2.6GHz ondersteunt nodig, maar volgens haar, de meeste nieuwe telefoons te doen.

Na Zuid-Korea, eerst gaan LTE-A vorig jaar, meer vervoerders in heel Europa volgden, met Vodafone kick-off commerciële LTE-A in Spanje, die drie steden, terwijl Swisscom is, de voorbereiding te lanceren, LTE-A volgend jaar.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Vodafone Spanje geeft zijn 4G een snelheid boost, Vodafone onthult plan om de surfgeschiedenis van klanten te behouden; Vergeet 4G, netwerken worstelen met 2G te houden London verbonden, zegt enquête

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

Vodafone