? Time Inc accepteren van bitcoin abonnementsbetalingen

De uitgever van meer dan 90 merken, Time Inc heeft haar partnerschap met Coinbase aangekondigd Bitcoin te accepteren als een vorm van betaling voor een aantal van haar titels.

Fortuin, Gezondheid, This Old House, en de Travel + Leisure zal de eerste Time Inc in handen van titels die de digitale munt als een vorm van betaling van klanten die op zoek om in te schrijven zal accepteren.

In een verklaring, Lynne Biggar, Time Inc marketing van de consument en de inkomsten executive vice president, zei dat het bedrijf hoopt dat de samenwerking met Coinbase kan worden uitgebreid tot meer titels in de komende maanden op te nemen.

“We zijn altijd op zoek naar manieren om het gemakkelijker maken voor consumenten om te gaan met onze merken en deze pilot programma zal Bitcoin gebruikers een naadloze en eenvoudige manier om abonnementen te kopen,” zei ze.

Time Inc voegt zich bij een groeiende lijst van bedrijven, waaronder Microsoft, PayPal, Dish Networks, en Dell die de integratie van Bitcoin in hun klanten betalingsmogelijkheden.

De digitale munt werd officieel een wettig betaalmiddel eerder dit jaar gemaakt in Californië door gouverneur Jerry Brown.

Echter, in Australië, digitale valuta’s zoals Bitcoin hebben onder de microscoop geweest. In oktober, de Senaat Economics Referenties Comité een onderzoek gestart naar de juiste definitie van cryptocurrencies onder de Australische belastingwetgeving te evalueren.

De Australische Securities and Investment Commission (ASIC) zegt in haar verklaring aan het onderzoek dat Bitcoin en andere cryptocurrencies geen financiële producten, en dus een vergunning is niet verplicht om een ​​digitale valuta trading platform te bedienen.

Ondertussen heeft China’s grootste bank ICBC een handelsstrategie van Bitcoin verboden, de toetreding tot de doelstelling van de Chinese regering om hard op virtuele valuta.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard

PayPal breidt samenwerking met MasterCard