SAP Sapphire: Facing “consument revolutie ‘McDermott kopspijkers in de richting van innovatie

ORLANDO, Fla. – Op de afsluitende keynote voor de eerste dag van de SAP’s Sapphire Nu conferentie hier, co-CEO Bill McDermott stapte uit in de inktzwarte duisternis van de uitgestrekte podium, keek in een zee van 10.000 gezichten staren naar hem, en begon bekeren.

Een revolutie is aan de gang, “zei hij.” Het is een consument revolutie die is herbouwen van het hele landschap.

Hij stopte. Deed een stap naar zijn recht. Tuurde in meer inktzwarte duisternis.

Het is een revolutie onder leiding van de miljarden van individuen en het bedrijfsleven de consumenten overal, van opgericht om just-opkomende inkoop en het verdienen van de klassen van de wereld.

Stap.

Op dit moment meer mensen een eigen mobiele telefoons dan tandenborstels.

Stap.

Als je 18 tot 24, je bent veel meer kans om een ​​smartphone dan een baan hebben.

Stap.

Driekwart van alle bedrijven hebben een eigen beleid te brengen apparaat.

Stap.

Er zijn al 3 miljard social media profielen online, binnenkort overtreffen e-mail accounts.

Stap.

In de Verenigde Staten alleen al, bedrijven op te slaan genoeg gegevens elk jaar tot 10.000 bibliotheken van het Congres op te slaan.

Stap.

Cycli van innovatie telescopische. Voor elke vijf jaar, hebben we nu een 15-maanden cyclus. Het is bepaald dat veel verdwenen.

We vonden het heel belangrijk om verbinding te maken met deze consument revolutie “De consument wil snelheid, eenvoud, personalisatie;. Je hebt om te dromen, maar je moet ook eten.”. Die droom was om het bedrijf te verdubbelen tegen 2015; SAP heeft 196.000 klanten in 24 verschillende industrieën, overal wereld. Onze doelstellingen zijn volledig afhankelijk van de klant bereiken van hun doelen. Het draait allemaal om het bedrijfsleven uitkomst; Technology is als cholesterol – er is een goede soort en een slechte soort.. Het is niet altijd goed om onnodig belasting op tech; Onder verwijzing naar het werk gedaan te planten klant Harley-Davidson in York, PA. “Ze exporteren vrijheid Dat is hun visie; Onder verwijzing naar luxe kleding bedrijf Burberry, ook een klant..” Ze willen het creëren van een digitale ervaring voor de consument dat is anders dan alle andere. “Wanneer je loopt in een winkel, moet het weten wie je bent, je koopgedrag, et cetera.” Als ik weet dat je echt weet je, dan kan ik verzorgen je op een manier die niemand anders kan; SAP is alles over “het houden van de treinen op tijd rijden, op beleid:.”. Politici moeten uit de weg naar een betere fiscale beleid in de plaats te krijgen te krijgen … dus het geld komt uit de zijlijn; On-technologie:. “We gaan de HANA personeelsbestand wereldwijd uit te breiden met een enorme tarieven, voor de werkgelegenheid en de economie.” Als je innoveren, u zult tegenkomen nieuwe markten en consumenten om te dienen, ik zit in boardrooms. de hele tijd, waar CEO’s zei: “Goh, heb ik het kopen van dingen van die leverancier voor een lange tijd. Ik had nooit gedacht dat we konden samen met hen [op een andere manier] “;. De wereld zal willen alles te consumeren op een mobiel apparaat, of je het nu leuk vindt of niet.

De trends van de mobiliteit en consumerization hebben bedrijven hard geraakt en snel, zei McDermott. Managers moeten hun business modellen opnieuw uit te vinden en te heroverwegen hun ervaringen van de consument. Geïnspireerd ondernemingen kunnen “verplaatsen en gebruik van technologie voor het grotere snelheid van de toekomst,” zei hij. “In deze tijden van seismische veranderingen, is er een seismisch kans voor ons allemaal: de mogelijkheid om de economie te voeden, terwijl empowerment [samenleving].

Bedrijf heeft een kans om op grote schaal de productiviteit en groei te stimuleren “tot ver buiten enterprise grenzen, zei hij.” We kunnen de consument, de klant ervaring om een ​​opmerkelijk hoger niveau te tillen.

Een andere stap.

Wij geloven dat SAP is een platform bestemming voor partnering en samenwerken, zodat we samen kunnen innoveren in deze nieuwe consument revolutie, “zei hij.” We kunnen de intelligente economie leiden.

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

HET INTERVIEW

De keynote presentatie had drie verschillende delen: ten eerste, het adres McDermott aan zijn kiezers, ten tweede, een open haard gesprek tussen hem en MSNBC “Morning Joe” co-host Mika Brzezinski, en een rondetafelgesprek met klanten.

Tijdens zijn toespraak, McDermott getracht om de positie van het bedrijf als een partner voor het bedrijfsleven innovatie opnieuw te bevestigen. Maar tijdens zijn interview met Brzezinski, McDermott wilde dat high-flying missie met zijn acties op de grond aan te sluiten.

Hun gesprek was spraakzaam, breed, niet-lineaire en soms amusant – een bruisende Brzezinski beleden zo’n aantrekkingskracht op haar McDermott’s, dat ze uiteindelijk opstond om te raken – maar McDermott zei wel een paar dingen van belang.

de hoogtepunten

Het paneel

Die geïnteresseerd zijn in het laatste deel van de presentatie? Het was te veel om hier te zetten, dus zijn we verhuisd naar een andere functie. Lees verder!

Foto: Tom Raftery

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek