Samsung Galaxy Note 5 vs. S7 Edge: Moet je springt uit de Nota upgrade trein?

De twee beste huidige Samsung smartphones zijn de Galaxy Note 5 en de Galaxy S7 Edge. Hoewel er veel overeenkomsten tussen de twee, zijn er ook genoeg verschillen dat mensen op aparte upgradepaden houden.

Dit is de telefoon te verslaan.

Gezien de upgrades die door Samsung de Galaxy S7 Edge, voelde ik me gedwongen om een ​​aan te schaffen. Ik heb de afgelopen week hebben doorgebracht proberen te beslissen of de Note 5 of S7 Edge zou moeten gaan op de veiling te blokkeren of als beide in mijn arsenaal blijven. Om u te laten op de besluiteloze, irrationeel, te rechtvaardigen op basis van geest van een smartphone liefhebber hieronder heb ik de lijsten samen.

De Note 5 S Pen biedt vele aantrekkelijke productiviteit stimuleren van functies, terwijl het water weerstand, grotere capaciteit van de batterij, microSD-uitbreidingskaart en edge panelen zijn aspecten die de S7 Edge aantrekkelijk voor kopers. Als je de Note 5 of Samsung Galaxy S7 Edge overwegen, hier zijn enkele van mijn ervaringen met beide apparaten die u kunnen helpen focussen op één van deze twee Samsung smartphones.

De Samsung Galaxy Note 5 in augustus van 2015 en de huidige geruchten gelanceerd geven de Note 6 kan al in juli verschijnen. Als u momenteel een berichtje 5 gebruiker en gebruik maken van de S Pen vaak, dan moet je waarschijnlijk gewoon te houden uit voor de aantekening 6. Hier zijn een paar redenen dat de lezers zou willen de Note 5 verkiezen boven de Galaxy S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 Edge is nu beschikbaar bij alle vervoerders en lijkt goed te verkopen, gezien mijn ervaringen bij de lokale vervoerder winkels.

Na het zetten deze lijsten bij elkaar, het is nu veel duidelijker mij dat de S7 Edge is waarschijnlijk de betere keuze voor de meeste mensen. Gezien het feit dat ik niet zo veel als ik hoopte dat ik met behulp van de S Pen, ik denk dat mijn berichtje 5 zal te koop binnenkort. Welk apparaat zou je dan kiezen en waarom?

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

S Pen: Deze is duidelijk. Als je zelf uitvoeren van een aantal van deze S Pen trucs dan kan de Note 5 net wat je wilt.

Gedefinieerde randen: De Note 5 is een beetje breder dan de S7 Edge, maar het heeft ook zeer kleine kant bezels. Derhalve is het veel gemakkelijker om het in één hand en het apparaat, terwijl de S7 Edge gekromde zijden maakt onbedoelde activering vinger schering en inslag.

Fast geïntegreerde opslag: De mogelijkheid om uw opslagcapaciteit uit te breiden met een microSD is waarschijnlijk een overtuigend argument voor de S7 Edge, maar in mijn ervaringen die ik heb nog nooit gezien geïntegreerde storage issues terwijl microSD-kaarten lijken te instabiel is geworden voor mij ook vaak. Ik ben volledig tevreden met 64 GB intern geheugen en zou graag hebben gezien dat verder op de S7 Edge.

Zie meer op het display: The Note 5 heeft slechts een 0,2 inch groter scherm dan de S7 Edge, maar het heeft een groot scherm dichtheid. Dit betekent dat u meer te zien op de Note 5 scherm dan op de S7 Edge. Zo krijg je een volle vijf rijen van pictogrammen op het startscherm paneel, boven de bodem launcher rij, van de Note 5 en slechts vier op de S7 Edge.

Waarom kiezen voor de Note 5?

Waarom kiezen voor de S7 Edge over de Note 5?

Waterdichtheid: Ik gebruik nooit een loopband en liever buiten lopen het hele jaar door. Dit betekent dat ik besteden veel tijd in de regen lopen en als ik ouder word mijn telefoon gaat met mij vaker om veiligheidsredenen en om foto’s van interessante plaatsen langs mijn pad vast te leggen. De waterdichtheid van de S7 Edge biedt een gemoedsrust die ook laat me de telefoon te voeren zonder een volumineus waterdichte behuizing.

Grotere batterij: De S7 Edge heeft een iets kleiner scherm, maar ook een batterij die 600 mAh groter is dan die in de Nota 5. Ik kan door het grootste deel van de dag met de Note 5 te krijgen, maar langere looptijd hebben gezien met de S7 Rand. Ik denk dat het helpt ook dat de S7 Edge heeft Android Heemst en doezelen terwijl de Note 5 zal zien dat upgraden binnenkort. Tests van verschillende websites te tonen ongeveer 45 minuten meer schermruimte op tijd met de S7 Edge.

Gemakkelijker vast te houden en pocket: De S7 Edge is 5 mm smaller en 3mm korter dan de Note 5. De breedte is duidelijk merkbaar en de S7 Edge lijkt te gemakkelijk ontaarden recht in mijn voorzak.

Goedkoop uitbreidbare opslag: Als je een beetje meer uitgeven en kopen kwaliteit microSD-kaarten dan kun je nooit ervaring kaart te lezen / schrijven mislukkingen. Ik vind de mogelijkheid om zo veel opslagcapaciteit toe te voegen als u wenst meer dwingend dan de hoge prijs van interne opslag te zijn.

Verbeterde weinig licht camera: De S7 Edge heeft een lagere megapixel camera, maar de dubbele pixel ontwerp helpt je beter binnenshuis en bij weinig licht foto’s te nemen. Overall, beide apparaten hebben een uitstekende camera’s en zal voldoen aan de meeste consumenten.

Always-on-display: vergelijkbaar met wat we hebben gezien op Lumia apparaten al jaren, de S7 Edge heeft een optie om informatie weergegeven op het display wanneer het scherm is uitgeschakeld. Sinds ik werken met klanten in het hele land, met de dubbele klok op het scherm met mijn meldingen is handig.

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september; mobiliteit; gratis iPhone 7 aanbod van T-Mobile vraagt ​​upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië