Salesforce en AWS koppelen: Hier is wat het betekent voor cloud computing

Jeff Bezos en Marc Benioff

Salesforce en Amazon Web Services hebben een symbiotische samenwerking die de moeite waard is het kijken naar de cloud landschap rijpt ingevoerd.

In een blogpost en persbericht, Salesforce opgemerkt dat AWS is zijn voorkeur infrastructuur provider. De overwinning is enorm voor AWS en geeft Salesforce de mogelijkheid om meer wendbare in nieuwe markten te zijn. De deal gelijk ook validatie voor AWS net zo concurrentie met Google Cloud Platform, Microsoft Azure en IBM Softlayer hellingen.

Voorheen: Salesforce.com neemt AWS voor grote migratie | Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture | Hoe AWS veranderde het gezicht van de IT | AWS op 10: Een blik op hoe Amazon vernieuwde de onderneming voor zakelijke cloud computing-pikorde

Hier is een blik op wat het betekent

Coud computergebruik heeft overspoeld veel IT, maar een van de onontgonnen gebieden van de tech en zakelijke wereld is de industrie cloud, met de nadruk op verticale markten en meer gespecialiseerde toepassingen.

Diversificatie. Oracle zal je vertellen dat Salesforce draait op de database. Dat feit is waar, maar veel van de diensten van Salesforce uitgevoerd op AWS vandaag. Heroku, SalesforceIQ en Salesforce ivd Cloud zijn snel voorbeelden. De AWS partnerschap gaat over de infrastructuur vandaag en potentieel databases morgen. Wees niet verbaasd zijn als Salesforce uiteindelijk beweegt off Oracle voor zowel open source opties of AWS database services.

Volgens 2 Watch, AWS’s RDS (relationele database-service) is de nummer 8 meest populaire dienst, Simple DB is nr 15 en gevolgd door DynamoDB op nummer 16. Je krijgt het beeld: AWS is het nemen van nieuwe database workloads.

IDC-analist Al Hilwa opgemerkt

AWS en Salesforce kan uiteindelijk de nieuwe IBM en SAP met een twist. Jarenlang hebben IBM en SAP een strakke samenwerking die heeft draaide rond hardware en software-integratie, evenals consulting gehad en IT-diensten. Een nieuw tijdperk versie van IBM en SAP zal AWS en Salesforce met een andere spin. Technisch gezien heeft Salesforce besloten om diensten te bouwen op AWS. Vanuit een IT-perspectief te kopen, heeft Salesforce wezen gezien haar zegel van goedkeuring aan AWS. Hierdoor ondernemingen waarschijnlijk AWS als een go provider ook. Ik ga wedden dat uiteindelijk AWS en Salesforce ontwikkelen tot een vooraf geïntegreerde stack voor ondernemingen. Salesforce kan zelfs los te koppelen infrastructuur als een service van de kern software as a service aanbod. Vandaag de dag is de prijsstelling met elkaar vermengd, maar meer bedrijven gaat wilt u uw eigen AWS om Salesforce-implementaties te brengen. SugarCRM heeft al een soortgelijk plan.

Snellere internationale expansie. Door AWS selecteren als preferred publieke cloud provider, is Salesforce heeft daadwerkelijk toegang tot de regio’s wint, zodat het sneller kan draaien up diensten zonder dat de kosten vooraf. Salesforce zei in zijn driemaandelijks indienen bij de Securities and Exchange Commission

Salesforce is ontkoppeling van het verstrekken van infrastructuur. Salesforce zei dat het zal blijven investeren en ondersteunen van de eigen datacenters. Maar laten we reëel: Salesforce is waarschijnlijk niet zo efficiënt als AWS te zijn na verloop van tijd. De AWS-Salesforce deal is de eerste stap in de richting van het verplaatsen van workloads meer naar de publieke cloud.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Brent Bracelin, een analist bij Pacific Crest, zei in een onderzoek noot

AWS is het verkrijgen van de verkoop drill down. Door steeds de preferred provider Salesforce, AWS waarschijnlijk meer deals te landen. Het is alleen maar logisch dat AWS en Salesforce sales partners op een bepaald punt zal worden. AWS heeft ook soortgelijke inspanningen aan de gang. Zo is Tom Siebel’s C3 ivd vaak helpend geweer met AWS op deals.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

speciale feaure

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie