Qualcomm koopt Capsule Technologie, ups medische ivd spel

Qualcomm zei maandag dat het Capsule Technologie, een bedrijf dat zich richt op medische apparatuur en data management heeft verworven.

Capsule zal worden gevouwen in Qualcomm Life als een dochteronderneming. Qualcomm Life is gericht op de aangesloten gezondheidstechnologie in ziekenhuizen, evenals remote monitoring. Capsule integreert medische hulpmiddelen, gezondheid elektron dossiers evenals IT-systemen.

Voor Qualcomm, Capsule brengt 1.930 ziekenhuizen omdat de klanten in 38 landen. Capsule heeft kantoren in Parijs, Andover, MA, Singapore, Sydney, Dubai en Sao Paulo in Brazilië.

Met de overname, kan Qualcomm Life internet van de dingen technologieën en netwerken, evenals de integratie te bieden. Qualcomm Life is gericht op gezondheidszorg als een belangrijke internet der dingen markt.

Voor nu, is Qualcomm in de eerste plaats gericht op de aangesloten medische hulpmiddelen via haar platform 2net.

De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Capsule het vlaggenschip van het merk is SmartLinx, dat is een lijn die zowel hardware als data-integratie en management omvat. Capsule argument is dat de medische apparaatgegevens niet genoeg benut en kan afwerpen nuttig patiënt inzichten.

Hier is hoe Capsule posities in het datasysteem voedselketen.

Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kunnen gebruik maken van

? Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking

Ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney

Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken

Internet of Things, Qualcomm, AT & T om te testen hoe drones 4G LTE-netwerken kan gebruiken, internet van de dingen;? Internet van de dingen;; Australische regering om de Britse standaard voor smart-city planning hefboomwerking ivd LoRaWAN netwerk gaat live in Sydney, Cloud, Connected, cloud-tijdperk heeft behoefte aan betere netwerken