Pinterest Web Analytics niet nuttig voor de Aziatische biz

Pinterest’s analytics tool kan een nuttige inhoud curator voor bedrijven, maar het is niet waarschijnlijk van weinig nut om in Azië gevestigde bedrijven op zoek naar meer inzicht te krijgen op de aangepaste ers, gezien vele Pinterest abonnees afkomstig uit de Verenigde Staten te zijn.

Kondigde dinsdag aan; Pinterest Web Analytics, kunnen deelnemers aan hun nieuwe ‘pennen’ te volgen en te zien hoe de online gemeenschap in wisselwerking met het materiaal gepromoot op hun boards. De informatie omvat hoeveel mensen je board, wat de meeste is geklikt en welke informatie is “opnieuw vastgemaakt” bezocht.

Freda Kwok, lead consultant bij social media agentschap BluGrapes, zei dat de populariteit van de social media site groeit in Azië, maar de meerderheid van Pinterest gebruikers nog steeds voornamelijk gebaseerd in de Verenigde Staten.

De analytics tool introduceerde helpt bedrijven curator de inhoud en hen te helpen dezelfde interesses identificeren met hun doelgroepen, en dit kan helpen merken het bepalen van de aanpak die zij moeten nemen bij het inschakelen van de consument, Kwok genoteerd.

Singapore gevestigde online shop Muffin Cupcakes vertelde ook de website Asia gevonden Pinterest Web Analytics “verfrissend”. Jessica Chua, eigenaar van Muffin Cupcakes, zei: “Als we onze eigen ontwerpen produceren, kunnen we profiteren door het plaatsen van onze ontwerpen op een Pinterest boord en zie hoe mensen reageren op hen door pinnen en repins.

Gebrek aan gebruikers, slechte inzichten; Dat gezegd hebbende, Leonard Tan, CEO en oprichter van digitale marketing bedrijf PurpleClick Media, wees erop dat, omdat de vaststelling van de sociale netwerkdienst in Azië niet heeft even groot als dat van de VS, kan het “lastig” te zijn om te begrijpen gedrag van de gebruiker met een kleine demografische basis.

Hij voegde eraan toe het duurt meer dan een tracking mogelijkheid om een ​​analytics tool te laten werken voor en profiteren bedrijven. Terwijl het begrijpen van pennen, re-pins, klikken en zien hoe de gemeenschap reageert op materiaal van een bedrijf kan “interessant” zijn, zullen bedrijven nog steeds worstelen met het probleem van de nauwkeurige consument targeting, Tan uitgelegd.

Kwok voegde eraan toe dat Pinterest ontbreekt in-demografische gerelateerde informatie, dat is een andere hindernis bij het bepalen hoe gebruikers interactie met het merk.

Deze redenen zijn waarom Jessica Zhang, eigenaar van een online winkel Habitat Fun is “niet geïnteresseerd” in Pinterest Web Analytics momenteel. “Het grootste deel van onze klanten zijn afkomstig uit Zuidoost-Azië, waar Pinterest nog niet heeft opgedaan tractie,” zei Zhang.

Andere analytics tools meer doeltreffender te maken; Ter vergelijking, Kwok en Tan zei dat Google Analytics is de meest nauwkeurige in termen van het bepalen van de successfulness van online verkeer chauffeurs.

Google Analytics maakt onpartijdige uitzicht op meer dan 2,2 miljard internetgebruikers wereldwijd die in aanmerking komen het land op de website van een klant, Tan uitgelegd.

Zhang, echter, voelde Facebook Insights werkte het beste voor haar bedrijf.

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

“We kunnen de demografie van onze consumenten, hun meningen en belangen te zien, en dit is belangrijk om te gebruiken als we trots klantenservice en het begrijpen van onze consumenten,” zei ze.

Kwok stemde op het nut van de Facebook-tool, zegt korrelige informatie, zoals burgerlijke staat, opleiding van een gebruiker en de belangen van bedrijven helpen identificeren en beter inzicht in hun consumenten, zei ze.

Voor Tan, is het echter nog te vroeg om te voorspellen of Pinterest Web Analytics gaat naar de “next big thing” te zijn of sterven en lijden onder het lot van andere passerende rages. Het geeft de voorkeur aan een “wait and see” benadering om te bepalen of het hulpmiddel nuttig is voor haar klanten zal bewijzen, zei hij.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven