? IBM teams met TI voor ‘silicon tokens’ op het internet van de dingen te authenticeren

Na toegezegd $ 3 miljard aan haar Internet of Things (IoT) unit gebouwd, heeft IBM een groot aantal nieuwe ivd softwareprogramma’s en een tie-up met Texas Instruments om ivd apparaten te beheren aangekondigd.

De volgende fase van IBM’s ivd ramp-up zal het bedrijf poging om een ​​ivd ecosysteem waarin de cloud-infrastructuur en software sleutel tot het orkestreren van ivd-apparaten zou worden gebouwd zien. Om dit te doen, het is samen met Texas Instruments, dat zich bezig met het bouwen zijn eigen ecosysteem met een schare van cloud bedrijven, waaronder IBM, ARM, LogMeIn, en Spark, die voorzien in managed services voor ivd-toepassingen is geweest.

IBM werkt samen met TI naar een cloud-hosted systeem te ontwikkelen voor het veilig beheren van ivd-apparaten gedurende hun hele levenscyclus, van provisioning, activeren, registreren, de-registreren om uiteindelijk met pensioen ivd activa.

Hoeveel software-updates neemt het om een ​​gloeilamp te veranderen? Wat gebeurt er als een hoogoven wordt gehackt? Serieus: veiligheid weefgetouwen als de olifant in al onze ivd kamers.

Beveiligen en uiteindelijk het doden van off ingezet ivd apparaten zal naar verwachting een uitdaging voor organisaties met een ivd programma. Gartner verwacht dat er zal 5000000000 verbonden ‘dingen’ zijn – kleine apparaten met embedded systemen – ingezet dit jaar. Zij verwacht ook dat in 2017 20 procent van de organisaties zal worden uitgaven voor beveiligingsdiensten aan ivd-implementaties te beheren.

Daartoe IBM zegt dat het werken met Texas Instruments om een ​​Secure Registry Dienst IoT apparaten te maken – een authenticatie service voor silicium ingebed in apparaten en andere systemen.

De dienst zal worden gehost in IBM’s cloud, en zal een beroep doen op een silicium token die veilig zal helpen bij het beheren van de identiteit van apparaten. Het zal ook de overdracht van gegevens van het ivd sensoren te vergemakkelijken in het veld terug naar de cloud.

In lijn met de eerdere aankondiging van ivd, IBM bleek ook twee verticale ivd producten, waaronder een voor de luchtvaartsector opgeroepen IBM Aviation Maintenance, dat bedoeld is om te optimaliseren en de veiligheid van de luchtvaart onderdelen. De tweede, de zogenaamde Product Line Engineering, is bedoeld om te helpen ingenieurs passen productontwerpen.

IBM creëert internet van de dingen divisie, landt weer Company cloud deal; IBM leent Bluemix naar Nasa Space App Challenge; IBM creëert ‘fast oprit om ivd met de nieuwe managed service; Is blockchain de sleutel tot het internet der dingen? IBM en Samsung denk dat het misschien gewoon

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer