? Hoe kunt u uw Smart TV te houden van bespioneren

Smart TV’s zijn dom. Ze hebben weinig zekerheid, hun interfaces hebben de neiging om rotzooi te zijn, en, oh ja, veel slimme TV modellen zullen bespioneren.

Ik ben niet alleen maar praten over het bijhouden van wat u kijken naar en wanneer. Iedereen doet dat. Hulu, Netflix, YouTube, etc.

Als u zich zorgen maakt, ga terug naar-konijn earred tv en stom dvd-spelers. U bent niet van plan om een ​​gelukkige couch potato in de huidige Internet verstrengeld televisie wereld.

Maar Smart TV’s gaan veel verder dan het bijhouden van wat je te kijken. Ik heb het over een aantal veel meer stiekeme acties. Uw Smart TV kan heel goed luisteren naar uw gesprekken en zelfs watching you uit de ingebouwde videocamera.

Klinkt als science-fiction? Nope, het is al gebeurd.

Neem mijn VIZIO M50-C1 50-inch 4K Ultra HD Smart LED TV. Het is een grote TV met een uitstekende weergave. Het heeft alleen dit ene klein probleem. Toen ik voor het eerst kreeg, werd het bijhouden van mijn kijkgedrag en het delen van deze gegevens met adverteerders … standaard.

Deze Smart Interactiviteit “feature” werkt door te kijken naar wat ik te kijken – of het nu via de kabel of streaming. Het registreert ook de datum, tijd, het kanaal van de programma’s en als ik keek naar de show live of opgenomen. VIZIO neemt dan al die gegevens en verbindt het aan mijn Internet Protocol (IP) adres. Met dat veel gegevens, kan elk big data-analist meer over mij te weten – en niet alleen mijn televisie te kijken gewoonten – dan mijn familie doet.

Dan is er Samsung. Vorig jaar bleek dat sommige Samsung Smart TV modellen kunnen “capture spraakopdrachten en bijbehorende teksten, zodat wij kunnen u voorzien van Voice Recognition functies en evalueren en verbeteren van de mogelijkheden.”

Oké, ik kan kopen dat. Maar, “Houd er rekening mee dat als uw gesproken woorden bevatten persoonlijke of andere gevoelige informatie, zal deze informatie worden onder de gevangen genomen en overgedragen aan een derde partij door gebruik van Voice Recognition data.”

Ik ben er niet blij mee. En ik ben ronduit boos dat Samsung deze gegevens niet goed coderen als het stuurt het huis via het internet.

En we kunnen niet vergeten LG. Terug in 2013 LG was niet zeker of de slimme tv’s werden bespioneren u of niet. Ik denk dat we veilig kunnen aannemen dat ze waren.

Dus wat kan je doen? Nou, het hangt, zoals altijd, op het merk en model.

Op de VIZIO, dat is de meest verontrustend omdat het het enige bedrijf – dat we kennen – die spys standaard, kunt u af Smart Interactiviteit te schakelen door de volgende stappen van uw TV.

De andere televisies moet zolang u de spraakherkenning functies uitgeschakeld veilig zijn.

Moeten.

Smart TV’s zijn dom, en zo zijn we; Smart TV zal geld verdienen door middel van games, internet van de dingen security jaar vanaf het zijn volledig gebakken, zegt Forrester

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond

Je ziet ik echt niet een van de tv-verkopers vertrouwen. Hoe meer gegevens die ze kunnen krijgen over u, hoe beter voor hun bottom line. En, kom op, LG – je niet wist dat als je zuigen naar beneden gegevens van uw klanten !?

Zelfs als je ervan uitgaat dat de tv-verkopers de zorg over de bescherming van de gegevens van hun klanten dat ze niet over de nodige beveiliging en het netwerk karbonades om uw gegevens te beschermen. Tv-bedrijven kunnen zijn deskundigen het maken van grote displays, maar ze zijn niet een netwerk of beveiliging profs.

Bijvoorbeeld, Samsung’s data lekken ontstaan ​​omdat de slimme tv’s data stuurden over de 443 TCP-socket. Dat klinkt goed. Dat is de standaard aansluiting voor de beveiligde HTTP via SSL-protocol. Wat ze waren eigenlijk het verzenden via deze poort was een puinhoop gemaakt van XML, binaire pakketten, en wat rauwe, niet-versleutelde data.

Ik ben geen hakker, maar ik kon kraken dat.

Zoals Zuid-Koreaanse beveiligingsexpert Seung-Jin Lee in 2013 liet zien, is er geen zekerheid de naam waard is in de meeste smart-tv’s. Lee toonde 10 verschillende kwetsbaarheden die zou hem in staat stellen om een ​​root shell op het apparaat te krijgen.

Wortel? Ja, zie je deze bijzondere TV liep al zijn toepassingen als root. Wat betekent dat, voor degenen onder u niet van de Unix / Linux wereld, dat een cracker zou absolute controle over de “smart” TV te krijgen.

Ik ben er absoluut zeker dat er sindsdien geen verbetering in Smart TV veiligheid.

Dus wat kan je doen?

Nou, om te beginnen, niet kopen smart-tv’s in de eerste plaats. Apple TV en Roku, om er maar twee, het aanbod vrijwel alles wat een slimme TV doet en meer. Tuurlijk, ze kunnen gaten in de beveiliging als goed, maar in ieder geval ze zijn ontworpen door mensen met een idee over de veiligheid en het netwerk engineering.

Wat is dat? Je hebt al een Smart TV? Bite the buller en de stekker uit het internet en zet hem in een domme tv.

controleer dan eerst om te zien of uw TV laat je los te maken van uw Wi-Fi-netwerk. Als het niet, stelt het zijn standaardinstelling. Als blijkt weer aan en gaat door de setup routine, niet geef het je Wi-Fi-wachtwoord.

Als je via Ethernet, hetzelfde doen, behalve deze keer je gewoon het niet aansluiten op uw netwerk.

Ja, dit is drastisch. Maar je echt niet kunt vertrouwen Smart TV’s.

En, als je denkt dat slecht is, gewoon wachten totdat je meer Internet of Things apparaten toe te voegen aan uw huis. Gaat u in staat om bij te houden wat uw auto zegt over uw rijgedrag? Wat uw elektrische gebruik vertelt over wanneer je thuis bent? Heck, wat uw zorgverzekeraar denkt over het feit dat u alleen gebruik maken van een internet van de dingen-enabled tandenborstel één keer per dag?

Nee, je gaat toch niet in staat zijn om deze non-stop bloeden van persoonsgegevens beheren.

Me? Ik heb op het internet leefden langer dan velen van jullie leven zijn geweest. Ik waardeer wat het geeft me, vooral met televisie, maar ik ervoor kiezen om de tv-verkopers uit mijn persoonlijke leven te houden. Ik denk dat je moet ook.

 verhalen

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond