T-Mobile de uitrol van nieuwe tarieven voor kleine bedrijven

T-Mobile onlangs onthulde nieuwe “zorgeloos” onbeperkte data-abonnementen voor consumenten, en nu de draadloze provider heeft zijn focus wendde zich tot kleine bedrijven.

Hier is een blik op de nieuwe SMB tarieven

Echter, dat $ 44,99 prijs voor de premie onbeperkt SMB plan is eigenlijk alleen beschikbaar voor een beperkte tijd. Gelukkig is de reguliere maandelijkse vergoeding is dat niet veel hoger op $ 49,99 per maand. De promotie-tarief zal beschikbaar zijn tot 1 november 2011.

Bovendien, voor grotere kleine bedrijven die een onbeperkt aantal van zowat alles wat T-Mobile biedt wilt, er is een andere optie geprijsd op $ 69,99 per maand per lijn voor onbeperkt spraak, tekst en data.

De Small Business Value tariefplannen kan worden verlengd tot maximaal 99 lijnen, maar alle kosten zullen worden verzameld en gedrukt op één factuur.

Vergeet niet over een paar van de kleine lettertjes eisen, waaronder een twee-jarig contract. Echter, T-Mobile belooft dat er geen sprake zal zijn een overdosering kosten (die duidelijk is gebaseerd op plannen die ofwel onbeperkt data of helemaal geen gegevens).

Natuurlijk, dat geldt alleen voor huishoudelijk gebruik. Om dergelijke vergoeding te vermijden bij het reizen voor het bedrijfsleven internationaal, is T-Mobile biedt een add-on functie voor $ 9,99 per maand per lijn voor een beperkte spraak en data roaming-tarieven.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Small Business Unlimited Value – Premium: Onbeperkt data, praten en tekst, 5 GB van de full-speed data, $ 44,99 / maand voor elke lijn; Small Business 1000 Minute Value – Premium: Onbeperkt data en tekst, 1000 praten minuten, 5GB van full- speed data, $ 39,99 / maand voor elke lijn; Small Business Unlimited Waarde: Onbeperkt praten en tekst, geen gegevens, $ 34,99 / maand voor elke lijn; Small Business 1000 Minute Waarde: Unlimited tekst, 1000 praten minuten, geen gegevens, $ 24,99 / maand voor elke regel

Sommige AT & T-klanten op zoek naar T-Mobile fusie te blokkeren; AT & T tops concurrenten voor de klantenbinding in San Francisco, Verizon, Sprint tops in draadloze klantenservice, onderzoek zegt, T-Mobile teams met een 7-Eleven voor nieuwe prepaid telefoon, Sprint reageert als AT & T bestanden nieuw economisch model met FCC

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië, Telco’s, Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice