ZTE optimistisch dan pick-up in LTE, cloud mogelijkheden

SINGAPORE – Chinese telecom-apparatuur maker ZTE bekeek groeimogelijkheden van het netwerk upgrades met name in China, en een stijgende vraag naar cloud computing producten gedreven door mobiele apparaten.

Volgens David An, CTO van Singapore gevestigde Azië-Pacific marketing center ZTE’s, wordt het besteden netwerkinfrastructuur zal naar verwachting groeien in momentum van dit jaar als dragers in de hele regio meer te investeren in 4G LTE-mogelijkheden om te gaan met de vraag.

Bijvoorbeeld, het bedrijf is optimistisch op het krijgen van meer zaken een keer China begint het uitbouwen van 4G-netwerken, An zei in een interview met de website. China is, ingesteld op 4G-vergunningen af, dit jaar;. Het land van de grootste luchtvaartmaatschappij van China Mobile had vorige maand aangekondigd dat het zou bijna US investeren 7000000000 $ in 2013 bij de bouw van de nieuwe 4G-netwerk. De telco heeft ondervonden vertragende groei als haar eigen derde generatie netwerk standaard wordt niet vaak gebruikt buiten het land en heeft verhinderd de ondersteuning van populaire toestellen zoals de iPhone van Apple.

De CTO wees erop Singapore presenteerde ook meer zakelijke kansen voor het bedrijf om meer backhaul versnelling met de laatste mandaat van de regering over gebouwen die in werking treedt volgende maand te verkopen. Onder herziene wetten moeten eigenaren van gebouwen, bieden huurvrije gebieden voor de inzet van de infrastructuur, zoals basisstations – een belangrijk obstakel vaak door telco’s in het verbeteren van de mobiele dekking aangehaald.

“We weten draadloze apparatuur nog niet te verkopen in Singapore, maar er zou een kans bij kleincellige oplossingen”, aldus An.

Een belangrijke trend die er gebeurt is het Covergence van cloud en LTE, merkte de ZTE executive.

“In de afgelopen vijf jaar hebben de exploitanten gericht op de introductie van smartphones. Dit jaar hebben ze gesproken over cloud en smartphones, zeker nu met LTE,” zei hij.

Een zei dat het bedrijf is de ontwikkeling van meer cloud computing-aanbod met name in de software-as-a-service (SaaS), op de top van de infrastructuur-as-a-Service (IaaS) en Platform-as-a-service (PaaS).

De druk om de ruimte tikken omvat de lancering in februari van haar Cloud Radio oplossing – een combinatie van 20 van de technologieën van het bedrijf voor netwerkoptimalisatie. De ZTE executive verklaarde Cloud Radio helpt operators te lossen belangrijke problemen in hun overgang naar 4G, zoals asymmetrische belasting in 2G, 3G en LTE-netwerken, en interferentie tussen cellen. Huidige klanten zijn onder meer Softbank dochteronderneming WCP in Japan, Bharti Airtel in India, en CSL in Hong Kong.

Cloud push aangedreven door 4G LTE

Telco’s; Koor kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk te testen, Telco’s, Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G proeven; Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia

ZTE is op zoek naar zijn fortuin te doen herleven na het plaatsen van de; bedrijf de eerste jaarlijkse verlies; vorig jaar 2840000000 yuan (US $ 456.000.000), het omkeren van een nettowinst van 2060000000 yuan (US $ 333.000.000) in 2011. Het is ook geconfronteerd met uitdagingen uit te breiden geweest sommige westerse markten te midden; de nationale veiligheid zorgen over de Chinese bedrijven, als gevolg van hun vermeende banden met het leger.

grotere duw in de consument de ruimte;; met handsets uitvoering zijn eigen branding deel van haar plannen om dit te doen is een opgenomen. Op woensdag, ZTE ook tekende een deal met Microsoft, voor de toegang tot haar patenten voor het gebruik in de verschillende Android en Chrome OS-apparaten, zoals tablets, pc’s en telefoons.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Samsung en T-Mobile samen te werken aan 5G trials

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’